Lucrari de vopsitorie lavabil airless

amenajari interioare si exterioare, tencuieli, zugraveli, vopsitorii clasice si airless, placari gresie, faianta, polistiren, montaj rigips

Lucrari de vopsitorie si lavabil airless

Pompa de vopsit cu aer este dependenta de compresor pentru a pulveriza vopseaua cu presiune. In schimb, pompa de vopsitorie airless nu are nevoie de acesta, avand la baza o pompa actionata de motor electric pentru a presuriza si a impinge vopseaua in duza pistolului de pulverizare. Presiunea ridicata din interiorul pistolului atomizeaza vopseaua, astfel ca o pulverizeaza foarte fin, cu o cantitate minima de vopsea si reduce la minim gazele nocive de solvent.

Cu ajutorul pompei de vopsitorie airless, se pot realiza rapid proiecte mari, de o calitate satisfacatoare si pentru cele mai riguroase cerinte. Aceasta este extrem de portabila, poate avea sistem de suctiune din galeata sau rezervor si poate pulveriza orice tip de vopsea, grund, inclusiv vopsea cu vascozitate ridicata si bicomponente:

-vopsitorie hale și silozuri
-zugraveli interioare, scari de bloc suprafețe industriale
-vopsitorie turnuri răcire și reparații la inaltime
-vopsitorie acoperișuri suprafețe mari și la inaltime cu alpinisti utilitari
Suprafetele se executa cu pompe airless

Pompele airless au in componenta:

– furtun, ce poate avea diferite lungimi in functie de performantele pompei. Acesta duce la o mobilitate mult mai mare a vopsitorului si o usurare mare a pistolului.

– pistol, acesta permite vopsitorului sa controleze fluxul de vopsea. Cand se actioneaza tragaciul, se deschide o supapa ce permite materialului sa fie pulverizat prin duza.

– pompa, la baza sunt 2 principii de functionare, cu membrana sau cu piston. Pompa cu membrana este recomandata pentru vopseluri cu grad mare de vascozitate, in timp ce pompele cu piston sunt cele mai raspandite datorita costurilor mici de achizitie si presiunii ridicate.

Aplicarea vopselelor lavabile se face cu pompa airless.

Timp redus de aplicare, suprafete uniforme cu un consum redus de vopsea, fata de aplicarea clasica.

In concluzie – calitate si cantitate intr-un timp redus.

Pregatirea suprafetei pentru zugravit, slefuire si aplicare de var airless

Oferim manopera servicii vopsitorie AirLess lavabila profesionala. Executam zugraveli mecanizate airless, cu toate tipurile de vopsele lavabile agreate de client. In functie de calitatea dorita, bugetul alocat si suprafata totala (metrii patrati) venim in intampinarea clientului cu recomandari legate de vopseaua lavabila ce urmeaza a fi folosita pentru a obtine cel mai bun raport calitate-pret.

Pretul pentru manopera servicii vopsitorie AirLess lavabila profesionala este negociabil in functie de suprafata, materiale si timp !

Suntem dotati cu echipamente performante de pulverizare fara aer (AirLess) pentru a ne asigura ca vopseaua dumneavoastra este aplicata si distribuita uniform pe toate suprafetele. Serviciile de vopsitorie AirLess pot fi utile in special pentru proiecte cu o durata scurta de timp si o suprafata mare. Deasemenea tehnologia AirLess se foloseste pentru vopsirea unor locuri greu accesibile si confera o finisare superioara.

Executam si lucrarii de vopsitorie la inaltime cu alpinisti utilitari.

Image

Adresa

Bucuresti, Sos. Viilor

Telefon

0722 132 475

0725 657 732

Adresa Email

contact@montare.ro