Montare Alucobond

montare alucobond, montaj alucobond, placare alucobond, placari alucobond, servicii placare montaj alucobond

Despre Alucobond

Alucobond-ul este un material de o înalta calitate, ajuns la o perfectiune tehnica si estetica, relativ nou, dar din ce în ce mai mult folosit în domeniul constructiilor industriale si civile la placare alucobond.

Este un material diferit de cele traditionale, care se poate modela cu o foarte mare usurinta, raspunzând cu o extraordinara versatilitate dorintelor exprimate de arhitecti tranformâdu-le în realitate fantezia si libertatea creative prin montare bond sau alucobond.

Forma si functionalitatea alucobondului, etalbond, reynobond sunt integrate într-o armonie perfecta, prezentate sub forma de panouri compozite formate din 2 foi de tabla din aluminiu cu o compozitie speciala ce-i ofera elasticitate cu un nucleu termoizolant putandu-se executa montaj alucobond de o calitate superioara.

Pe langa proprietatile extraordinare ca: planeitate, flexibilitate, rezistenta la foc, greutate redusa va ofera si culoarea preferata.

O modalitate practica, din ce in ce mai prezenta in mediul urban, o reprezinta definirea „personalitatii moderne” a unei cladiri noi sau renovate, prin fatade ample, placate cu materiale composite exemplu (montaj alucobond, reynobond, etalbond )

 

Exista diverse variante de realizarea a unei fatade ventilate, dar din considerente functionale si mai ales estetice, compania promoveaza placari fatade compozit de tip bond.

Montare Alucobond

Tehnicienii nostri va pot asigura montajul alucobondului, reynobondului, etalbond si confectionarea materialului achizitionat de la societatea noastra sau de catre dumneavoastra.

Reparatiile în garantie sau postgarantie se pot asigura în timp relativ scurt

Scopul nostru este axat in principal pe studierea si prelucrarea permanenta a cererii pietei, spre a adapta operativ productia produselor noastre la cele mai inalte exigente ale consumatorului ; adica la o calitate absoluta.”

Compania este capabila sa ofere servicii de proiectare , placare ,montaj si executie al casetelor cu materiale provenite de la cei mai renumiti producatori din domeniu: Alucobond, Etalbond, Jbond si Reynobond.

Alegerea uneia dintre marci depinde de preferintele clientului cu mentiunea ca fiecare producator are o gama proprie de culori, iar unii ofera produse speciale pentru placare exterioara – Alucobond, Etalbond, Jbond si Reynobond, sau pentru placare interioara -Etalbond sau DiBond).

Avantaje

Avantajul major de placari fatade rezulta din inglobarea de materiale usoare care nu solicita structura de rezistenta a cladirii, durabile si usor de intretinut.Avantajele acestui tip de material sunt numeroase:

. aspect modern si impresionant . usurinta in prelucrare a materialul alucobond, reynobond, etalbond putand fi debitat, curbat si indoit pentru a obtine forma si dimensiunea dorita.
. rigiditate mare pe unitatea de suprafata in conditiile unei greutati extrem de reduse
. rezistenta sporita la agresiunea factorilor de mediu (ploi, radiatii ultraviolete, noxe)
. rezistenta omologata la foc conform cerintelor actuale
. se intretine usor, nepermitand impuritatilor sa se impregeneze in materialul compozit
. este realizabil intr-o paleta coloristica vasta
. estetica si proprietatile fizice raman neschimbate in timp.

Image

Adresa

Bucuresti, Sos. Viilor

Telefon

0722 132 475

0725 657 732

Adresa Email

contact@montare.ro